Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Pojedynki , Dissy Etc.

Mostro

Czy to dobry pomysł?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak? / Nie?

• Tak , podoba mi sie!
      11
    • NIe , do bani!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiec dzisiaj wpadlem na pomysł aby w Pojedynkach (Dissy / Piosenki / Totalny pocisk) zamiescic tzw. Pojedynki Glosowe .

Wyglodalo by to tak ze na Kanele Ts3 stworzony by był kanał MPCForum i podkanał "Pojedynki" i tam odbywały by sie te pociski . oczywiscie 1 osoba by to nagrywała , a pozniej po zakonczeniu Dissy beda wrzucane na wrzute i wstawione na forum beda oceniane przez userów. Przez taki sposób bysmy mogli zapobiec akim "Internetowym Twardzielom" aby powiedziec im kilka słów oraz pocisnac . :)

Prosze wypowiadać sie!

Opublikowano

według mnie to dobry plan, lecz mam pare uwag

1. na forum znalazło by się tylko pare osób co by zdissowało osobe bo połowa lub 70% jest przed mutacja

2. brak mikro u większości osób

3. gdyby doszło do pojedynku "smoków"( metinów)

to by wyzwiska szły takie

"ty dziwko jebana", "twoja stara to kurwa"

a pisemne to zawsze jest przemyślany text

tak ogółem na TAK

Opublikowano

@up oczywiscie wczesniejszy tekst ma byc przemyslany i opracowany a tylko przeczytany / zaspiewany glosowo ;)

a w tej totalnym pocisku to freestyle oczywiscie :)

Opublikowano

Ja bym podzielił na diss pisany i freestyle na ventrilo/ts'ie.

Co do freestylu, umówiona godzina i dzień, wchodzi ekipka z mpc na vt/ts'a, nagrywa, uploaduje, wrzuca do tematu z pojedynkiem. Można by spróbować.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

nie mam nic przeciwko można zrobić takie coś na jakiś okres przypuśćmy 2tygodnie, jeżeli wypali to wkońcu będzie można posłuchać Hip-Hopowego talentu MPC.

Pozdro,

QBA_96

Opublikowano

A tylko dwie sprawy...

Po pierwsze polecalbym skype ponieważ jest bardziej dostępny i prostszy dla wielu w obsłudze.

Po 2..

Wyobrażacie sobie 12-latka wyzywającego na Tsie swoim głosem? ;x

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

A tylko dwie sprawy...

Po pierwsze polecalbym skype ponieważ jest bardziej dostępny i prostszy dla wielu w obsłudze.

Po 2..

Wyobrażacie sobie 12-latka wyzywającego na Tsie swoim głosem? ;x

czy ktos powiedzial ze w tym beda brac 10/12 latkowie? beda chcieli to sie beda dissowac nie? ;)

Ts a Skype - Ts jes bardziej praktyczniejszy i latwiejszy w obsludze .

Wystarczy sciagnac Clienta (12 mb) wpisac ip i port i jazda :)

Opublikowano

Mogę zasponsorować serwer vt na 2 miesiące + być sędzią kiedy czas pozwoli.

Myślę, że ograniczeniem byłaby mutacja. Nikt chyba nie chce słuchać skrzeczącego 11 latka.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak : ) Fajnie by było posłuchać freestyle'u w wykonaniu MPCowiczów : P

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No dobra. Podejdźcie do tego inaczej. Skoro to diss to musi być jakaś wygrana osoba i znaleźć się na liście. Czy dudsonowa albo Sanuyem mają siedzieć na TS-ie i wszystkiego słuchać?

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1286605201' post='1489246]

Mou:

Nie , po co?

Ktoś inny nagra , wrzuci na wrzutę , a użytkownicy na mpc będą oceniać.

Na tak.

No chyba że tak. Ładniejsze urozmaicenie. Możecie coś takiego robić. ;)

Opublikowano
Myślę, że ograniczeniem byłaby mutacja. Nikt chyba nie chce słuchać skrzeczącego 11 latka.

Mateq dzięki!;p Ja już mam kanał jakby coś . 116 gimbusy ;f Mateq trza się ugadać :) Na TAK

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

No więc tak.

Wyglądało by to mniej wiecej w ten sposób

> Na kanale muszą być min. 3 osoby (2 Dissujące się / 1 Nagrywająca)

> Na forum by był ustalany Dzień i godzina

> Aby nie było różnych zakłuceń 1 osoba dostaje Voice a 2 czeka na swoją kolej ;)

> Nagrane Dissy beda wrzucane na hosting wrzuta.pl i zaprezentowane na forum w topicu Dissujacych sie.

> Ocena Userów kto lepiej wypadł

@Up Pokój zrobiłem wczoraj Oficjalny MPCForum ;) I Sub Channel do Dissow etc. ;)

Opublikowano

Może jeszcze ten diss mówiony podzielić na freestajl - nawijka bez wcześniejszego przygotowania, oraz czytanie/rapowanie/whatever wcześniej napisanego dissu?

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...